Varlan

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 28-04-2015 15:57

Lucifer
Użytkownik
Liczba postów: 77
Windows XPFirefox 37.0

Shadow

-Imię: Nie ma imienia, jednak znany jest jako Shadow
-Rasa: Veritianin
-Klasa: Płatny zabójca/ Mag Cienia
-Wygląd:Shadow jak przystało na Veritianina nie ma materialnej formy, za dnia jest prawie niewidoczy, wygląda jak żywy Cień, w nocy zaś jest niczym podmuch wiatru, w końcu kto zobaczy w nocy cień? Jego ciało cały czas się zmienia, dzieki temu ofiary które zabija nie noszą śladów, a jednak umierają.
-Charakter: Wrogi do wszystkich, nie ufa nikomu, robi to co mu zlecono. Nie łatwo go przekabacić.
-Historia:Od niedawna współpracuje z Khajitami, którzy wynajęli go by zabił drużynę, a także sprowadził Raivę do nich i do sekty. Nikt nie wie skąd sie wzięła jego rasa, pojawiła się znikąd, nikt też nie wie ilu takich jak on chodzi jeszcze po świecie, dzięki swojej niematerialnej formie Veritianie są trudni do zlokalizowania.
Inne:
- Nie słychać jego kroków
- W dzień jest słabo widoczny'
- Zmienia formę
- Używa magii Cienia
- Pracuje dla Sekty Aeshtar

Lucifer - Upadły Anioł, Mag Burzy
Daerys -Mroczny Mag/ Demonolog
Lorianne - Człowiek, Czarodziejka Powietrza

#2 28-04-2015 19:18

Vayae
Chaos. Wszędzie Chaos.
Liczba postów: 773
Windows 7Chrome 39.0.2171.95

Odp: Shadow

Meh, znowu muszę to zrobić.
1. Aeshthar nie ma sekty. A już tym bardziej jej kultyści nie współpracują z Khajitami. Para się tym sekta Skriega.
2. Kto jest wynajęty przez sektę należy uzgodnić. Wtedy też ustalimy cel.
3. Cień MOŻE mieć wiek
4. Jeśli zamierzasz wprowadzać nową lub mało znaną rasę najpierw ustal to ze mną, Lawiem lub Velem, którzy mi to przekażą. Ja ją przyjmę lub nie, zależy. Twój cień wydaje mi się... Przegięty.
5. Jeszcze nie zdążyłeś wprowadzić do końca poprzednich postaci i już robisz nową. Nawet jeśli zmienisz te kilka rzeczy i ustalisz wszystko jak należy... To poczekam z przyjęciem jej.

Nie chcę, żeby to wyglądało, jakbym się uwzięła czy coś. Po prostu nie mam podstaw do przyjęcia tej postaci. Dlatego też wymieniłam w punktach wszystko, co mi nie pasuje.

Freki - Demon, Duch Opiekuńczy | Agnir - Człowiek, Szermierz | Leiva Blackwell - Człowiek, Czarownica
Ingelise - Huldra, Uzdrowicielka  | Bjorn Herjolf - Krasnolud, Wojownik/Bajarz | Rasvaghar - Smok, Czarny Mag
Saelethil/Kyrthar Keynore -  Drow, Czarnoksiężnik

It’s my descent, a familiar pain
Of watching all I believed fade away

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
szukasz sprawdzonego rzetelnego punktu by naprawić swój komputer? Zapraszamy do naszego serwis komputerowy tylko u nas tanio , gwarancja jakości | bezprzewodowy światłowodowy internet skawica telefon serwery | lap laser polska | narampe.pl | marketing nikkshow