Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
imię: Yngvar
rasa: człowiek
klasa: nekromanta
wygląd: wysoki, przy sobie, słabo umięśniony, niebieskie oczy, krótkie włosy
charakter: pomocny, waleczny, mściwy,
historia: jak bylem mały mama posłała mnie na grzyby kiedy miałem pełny koszyk i wróciłem do wioski to stalą ona w płomieniach okazało się że była ona atakowana przez Khajjitow.kiedy podszedłem do mojego domu zdenerwowałem się i wypowiedziałem kilka słów które usłyszałem podczas pokazów magicznych w mojej wiosce nagle z moich dłoni zaczął lecieć ciemno fioletowy dym wtedy martwemu chłop owi lezącemu obok mnie oczy zaświeciły się na taki sam kolor. wtedy wstał i zaczął robić to co myślałem w tym samym momencie przechodził obok oddział Khajjitow. przestraszony podświadomie zaatakowałem jednego z nich. potem uciekłem do wioski która znajdowała się niedaleko od mojej kiedy tam dobiegłem była pusta myślałem ze wszyscy już z niej uciekli lecz została jedna osoba był to elf nekromanta który jako jedyny nie bal się Khajjitow powiedziałem mu ze moja wioska jest już spalona on powiedział żebym poszedł z nim wiec to zrobiłem. zaprowadził mnie do jaskini w której mieszkał a ja opowiedziałem mu o całym zajściu w mojej wiosce on wtedy zrozumiał ze mam dar który posiada niewiele osób powiedział mi wtedy ze pomorze mi nad nim panować ja nie mając wyboru zgodziłem się powiedział ze jak będę starszy to wyśle mnie do szkoły gdzie nauczę się dużo rzeczy na temat mojej mocy. tak się tez stało w wieku 16 lat udałem się do Varlanu tam nauczyłem się sztuki nekromanctwa. w wieku 26 lat zdawałem egzaminy które zdałem z maksymalna ilością punktów po niech miałem przerw podczas której postanowiłem odwiedzić mojego wychowawce. kiedy wracałem do szkoły doszły do mnie wiecie ze Varlan został zaatakowany przez Khajjitow i sektę Skierga wtedy jak najszybciej chciałem dojść do szkoły lecz gdy doszedłem było już za późno. nie moglem uwieńczy ze wszyscy zginęli i postanowiłem odszukać ocalałych.
Akcept :3
Velrian Whitefire - Człowiek, Szpieg/Iluzjonista | Fenir - Wilk | Vivi - Kuguchar
Cara Bloodrose - Człowiek, Najemnik | Zahir Whitefire - Człowiek, Wojownik | Sivia Rose - Łowca Dusz, Zabójca
Fiona Ziney - Człowiek, Władczyni Marionetek/Iluzjonistka | Averon Jester - Człowiek, Szpieg/Zabojca
Yasmin Rose - Łowca Dusz, Mag Powietrza | Voser - Człowiek, Mag Krwi
Strony: 1