Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Imie:Vivi
Rasa:kuguchar
Wyglad: Vivi wyglada jak kot z długim ogonem. Jej sierść jest koloru bialego a miejscami ma czarne plamki
Charakter: Jest cicha i zamknięta w sobie
Historia Vivi została znaleziona przez Velriana w lesie niedaleko Varlanu. Vel później oddal ja w ramach przeprosin Izoldzie, lecz Vivi i tam długo nie została ponieważ wkrótce po tym musiała oglądać jej śmierć podczas ataku na uniwersytet. Dzień po jej śmierci Vivi chodziła zagubiona po uniwersytecie aż przypadkiem trafiła do gabinetu Velriana gdzie Fenir ja zauważył i się nią zaopiekował.
Umiejetnosci:
-Potrafi wytworzyc niezwykle realistyczne wizje w ktorych jest sie w stanie odczuc wszelkie emocje,klimat jak i nawet znieksztalcone dzwieki a na dodatek potrafi wprowadzic w te wizje nawet kilku osobowa grupe
-Potrafi przemawiac jednak slyszy ja tylko osoba ktora chce rozmawiac.
-Utalentowana magicznie. Nie da sie jej przypasowac do zadnej z domen bo poprostu potrafi robic wiele rzeczy i ciezko okreslic granice.
Ciekawostki:
-Niektorzy mawiaja ze w Vivi siedzi zapomniany,stary Bog.
-Uwielbia sie wylegiwac na glowie Fenira jak i w kapturze Velriana
Ostatnio edytowany przez Velrian (21-05-2015 22:57)
Velrian Whitefire - Człowiek, Szpieg/Iluzjonista | Fenir - Wilk | Vivi - Kuguchar
Cara Bloodrose - Człowiek, Najemnik | Zahir Whitefire - Człowiek, Wojownik | Sivia Rose - Łowca Dusz, Zabójca
Fiona Ziney - Człowiek, Władczyni Marionetek/Iluzjonistka | Averon Jester - Człowiek, Szpieg/Zabojca
Yasmin Rose - Łowca Dusz, Mag Powietrza | Voser - Człowiek, Mag Krwi
Zaakceptowana
Freki - Demon, Duch Opiekuńczy | Agnir - Człowiek, Szermierz | Leiva Blackwell - Człowiek, Czarownica
Ingelise - Huldra, Uzdrowicielka | Bjorn Herjolf - Krasnolud, Wojownik/Bajarz | Rasvaghar - Smok, Czarny Mag
Saelethil/Kyrthar Keynore - Drow, Czarnoksiężnik
It’s my descent, a familiar pain
Of watching all I believed fade away
Strony: 1